Prijzen en Beschikbaarheid

Prijzen en Beschikbaarheid

Huurprijzen Vila Maria. De prijzen zijn all-in dus geen extra kosten. Geen boekingskosten, geen reserveringskosten, helemaal NIETS. U boekt direct bij particuliere eigenaar en niet via een peperdure portal. Dus u boekt ook met de laagste prijsgarantie. Bovendien heeft Vila Maria, ons vakantiehuis in de Algarve, Portugal een eigen laadpaal voor uw elektrische auto. Hiervoor gelden condities, natuurlijk.

Algarve Vakantie Verhuur verhuurt 4 vakantiehuizen, namelijk 3 apartementen met zwembad aan zee en een luxe, in de vrije natuur maar dicht bij de “bewoonde wereld” gelegen vrijstaande villa met vrij uitzicht en mooie 4.000m2 grote palmentuin met wandelpaden; een echt natuurhuisje zou je zeggen. De tuinman komt hier 2x per week en maakt gelijk het zwembad weer voor u schoon. U zult onze vakantieobjecten niet kunnen vinden op de dure boekingssites zoals Booking, Airbnb, Expedia en vele andere portals. Zij rekenen hoge commisies en kosten die aan u worden doorberekend. Lagere of hogere prijzen dan die op onze sites vermeld staan zult u op het internet niet tegenkomen. Voorkom verrassingen! Boek met zekerheid en met de garantie van de laagste prijs. Uw hond of huisdier is ook welkom, gratis!

klik hieronder voor Prijzen en Beschikbaarheid van onze vakantievilla met zwembad aan de kust van de Algarve. Voor een heerlijke flat voor een zonvakantie, strandvakantie of overwintering in de Algarve, kijk dan op onze site Algarve.NU 

Click op de kalender de begin- en einddag van uw vakantie en scroll naar beneden om het boekingsformullier in te vullen. Laat ons weten of u van de Vila Maria Laadpaal gebruik wilt maken.