Voorwaarden

Uiteraard zijn er voorwaarden Villa Maria  en huisregels die gelden voor een verblijf in ons vakantiehuis, gelegen in de Vale d’El Rei tussen Praia de Benagil en Praia do Carvoeiro. Deze staan in het huisboek dat in Vila Maria op de tafel van de eethoek ligt. Hierin staan ook veel suggesties voor de keuze van restaurants, plaatsen die u zou kunnen bezoeken, menige folder die uw voorgangers voor u hebben achtergelaten. Maar ook informatie over het landelijke alarmnummer 112, contactgegevens voor ziekenhuizen en huisartsen.

Naast de huisregels zijn er natuurlijk ook voorwaarden waarop de boekingen wordn gedaan. Hierin staat wat u van ons kunt verwachten en wat wij van de bewoners verwachten. In de boekingsvoorwaarden staat ook wat de regels zijn wanneer u uw boeking moet laten vervallen. Laten we hopen dat het zo ver niet zal komen en dat u in ieder geval een goede annuleringsverzekering heeft afgesloten.

Neemt u rustig de tijd om de boekingsvoorwaarden Villa Maria door te lezen. En, als er iets niet duidelijk is, stel dan uw vragen. Per email, App of telefoon. Maar ook voor andere vragen staan wij graag ter beschikking. Aarzel dus niet.

Voorwaarden Villa Maria

Download de boekingsvoorwaarden van Vila Maria, Algarve in PDF formaat. Hierin vindt u ook onze annuleringsvoorwaarden en Covid policy.

Vakantiehuis Vila Maria, Carvoeiro