Contact

Algarve Vakantieverhuur

Met Algarve Vakantie Verhuur contact opnemen is eenvoudig. Het is een kleinschalige particuliere onderneming met vakantiehuizen in de verhuur aan de Algarve, Portugal. Momenteel zijn er 3 ruime appartementen met zwembad en dicht bij de kust, waarvan 2 in Praia do Carvoeiro en 1 in Portimao bij het bekende Praia da Rocha. Bovendien is er de luxe vakantievilla met groot privé zwembad in de Algarve die u kunt huren. 

Algarve Vakantievilla Vila Maria is de grote vrijstaande bungalow in de Vale d’El Redi bij Carvoeiro en Benagil die wordt verhuurd voor gasten die er de zomervakantie of de wintervakantie willen verbrfengen. Met ”Vila Maria in het klein” is het allemaal begonnen. Wanneer de spaarrekening weer wat was gevuld werd de woning uitgebreid. Later kwam het zwembad erbij en uiteindelijk werd de tuin aangelegd. De paden in de tuin voeren u langs de mooiste subtropische beplanting.  De wuivende palmbomen komen uit alle delen van de wereld en maken het geheel tot een heerlijke vakantiewoning aan de Algarve, zuid Portugal.
De villa biedt veel leefruimte aan maximaal 6 personen en ligt op slechts 15 minuten lopen van de stranden Praia de Benagil en Praia do Carvalho. Vanuit vliegveld Faro bent u er al in 45 minuten rijden.
De Nederlandse eigenaar kan u veel vertellen over de Algarve in Portugal en over de vakantiehuizen. Aarzel dus niet om uw vragen te stellen en contact op te nemen. 

Voor meer informatie of reserveringen

Algarve Holiday Rentals

Dhr. F. Klaarenbeek
E-mail: FritsKlaarenbeek@gmail.com
Telefoon: 06 – 13 259 817