Voorwaarden

Het vakantiehuis staat het gehele jaar ter beschikking en is alleen voor u. Geen andere personen op het terrein, dus volledige privacy.
Prijzen zijn All-in, dus geen verassingen, geen extra kosten.

Wat kunt u allemaal verwachten?

 • 2 x per week huishoudelijke hulp (Herfst/Winter 1 x per week)
 • Gebruik Aircon, Haardhout, WiFi en Wasmachine.
 • 1 x per week schone handdoeken en badlakens
 • 1 x per week schoon linnengoed
 • 1 x per week tuinman
 • minimaal 1 x per week zwembadonderhoud
 • Gas, Water, Electra en Kachelhout
 • mooie verlichte oprit
 • erg grote tuin met vele palmbomen
 • slechts 15 minuten lopen naar het Benagil of Carvalho strand
 • slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Carvoeiro
 • en nog veeeeel meer.

Boeking
Voor het maken van een boeking van de villa verzoeken wij u  het reserveringsformulier/uw gegevens op de kalender in te vullen op de site. Indien de villa beschikbaar is in de door u gewenste periode, zullen wij deze twee dagen voor u in optie houden. Wanneer u om een offerte vraagt wordt die z.s.m aan u verstuurd. Dit wordt niet beschouwd als een reservering totdat u akkoord bent gegaan.

Besluit u te boeken, dan ontvangt u van ons een bevestigingsmail waarin de benodigde gegevens worden verstrekt om de boeking definitief te maken. In ons antwoord wordt tevens de totale boekingssom vermeld evenals het bedrag van de aanbetaling. Na ontvangst van uw aanbetaling is de boeking definitief en heeft u deze voorwaarden geaccepteerd. Boekt u uw vluchten etc. niet voordat u onze bevestiging van boeking heeft ontvangen. Het restant van de boekingssom is verschuldigd 8 weken voor aanvang van uw verblijf. Wanneer een boeking wordt gedaan binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf, dient het volledige bedrag per direct te worden voldaan.

Waarborgsom
Een terugbetaalbare waarborgsom is bestemd voor de kosten van breuk, beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. De borg voor de villa bedraagt € 225,00. De borgsom dient bij de tweede deelbetaling betaald te worden en zal direct na vertrek per bankoverschrijving aan u worden terugbetaald wanneer er geen schade of/en gebreken zijn gebleken.

Verbruikerskosten
Verbruikskosten voor water en elektriciteit worden niet in rekening gebracht, maar verhuurder behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor excessief gebruik van water en elektriciteit, zoals het onnodig aan laten staan van de airconditioning tijdens uw afwezigheid of het laten openstaan van ramen en deuren wanneer ook de airco dienst doet.

Schoonmaakkosten
De kosten voor de (eind)schoonmaak zijn inbegrepen in de huurprijs.

Huisdieren
Huisdieren zijn in overleg toegestaan in de villa.

Roken
Roken is niet toegestaan in de villa.

Accommodatie
De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die in het boekingsformulier zijn vermeld. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten gebruik te laten maken.

Annulering
Als u uw vakantie moet annuleren na het voldoen van uw aanbetaling, verzoeken wij u ons zo spoedig hiervan per e-mail op de hoogte te brengen. Indien de annulering meer dan 8 weken vóór de vertrekdatum plaats vindt, zal 50 % van de aanbetaling per bank geretourneerd worden. Indien de annulering binnen 8 weken voor vertrek plaats vindt, zal geen restitutie plaatsvinden. Wij raden u aan tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek
Vila Maria heeft geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Dit houdt in dat u, indien de accommodatie beschikbaar is, kunt arriveren en/of vertrekken op een willekeurige dag. De minimale verblijfsduur is 7 dagen.

De villa is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient de accommodatie voor 10.00 uur conform de huisregels op te leveren tenzij u met de werkster anders overeenkomt. U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst en een lekker flesje voor u klaar te zetten.

Acceptatie van de voorwaarden
Met het maken van een definitieve boeking accepteert u deze voorwaarden.

Download deze voorwaarden in PDF formaat